Landbouw

Als gecertificeerde rechtspersoon die recht heeft op hennep van zijn boeren, bieden wij hen de mogelijkheid om een ​​hennepplantage aan te gaan. Aan de boeren waarmee we samenwerken bieden we allerlei hulp: van het verkrijgen van baanbrekend materiaal, tot agrotechnisch en juridisch advies, hulp bij de oogst tot de aankoop van de grondstof voor een eerlijke prijs.

Jarenlange ervaring in het kweken van hennep in alle uithoeken van Polen heeft ons in staat gesteld zaden van de beste Europese soorten te selecteren en aan te bieden. Het is van cruciaal belang om de meest levensvatbare soort te kiezen, waardoor boeren eventuele problemen met de oogst verminderen en zichzelf de hoogst mogelijke opbrengst garanderen zonder de noodzaak van het gebruik van geavanceerde (en dure) apparatuur. De soorten die wij aanbieden groeien tot 1,5 – 2 meter in onze klimaatzone, een hoogte die het mogelijk maakt om het te oogsten met een conventionele kop.

Wat is Hennep?

Cannabis Sativa L. – hennepstam die minder dan 0,2% THC bevat, werd al honderden jaren in Polen gekweekt. De absurde en nadelige wettelijke voorschriften legden een aantal belemmeringen op aan boeren en processen, hoewel de industriële hennep waarmee ze werkten in geen enkel geval psychoactieve effecten produceert die kenmerkend zijn voor marihuana (gedroogde bloeiwijze van Cannabis Indica). In het kielzog van de groeiende belangstelling voor dit universele en ecologische materiaal zijn we erin geslaagd om een weg te banen door de wettelijke voorschriften om aan de verwachtingen van consumenten en ondernemers te voldoen en hen het best mogelijke materiaal tegen een redelijke prijs te leveren. We kunnen moderne toepassingen van industriële hennep vinden in een aantal industrieën – zoals constructie, auto, cosmetica, energie, levensmiddelen, textiel, papier, zooetechniek – en in talloze andere! De standaard halffabricaten van hennep zijn de zaden, vezels en scheven.

Hennep Extract

Topkwaliteit gouden hennepextracten die rijk zijn aan CBD en andere natuurlijk voorkomende fytocannabinoïden, terpenen en flavonoïden (waaronder bijv. CBD, CBG, CBDv, β-kariofilen). Alle extracten worden geproduceerd in onze eigen faciliteit met behulp van geavanceerde technologie (CO2-extractie) onder supervisie van een PhD-wetenschapper met uitgebreide ervaring in de voedings- en farmaceutische industrie.

Hoe wordt Hennep gekweekt?

De eerste stap om met ons samen te werken, is door uw aanvraag naar info@cannabigold.nl te sturen. Wij hebben de basisinformatie nodig: de situatie en het gebied van het veld waarop u van plan bent te kweken. Het minimale areaal waarmee we een co-op kunnen starten is 25 ha.

Tussen augustus en september zullen we een kandidaat informatie verstrekken over de prijzen en de specifieke voorwaarden van de samenwerking, waarna, in oktober al, de geselecteerde partners zullen worden gecontacteerd om verdere details van het contract te bespreken.

Zodra de samenwerkingen van start gaan, hoeven de boeren geen formaliteiten meer te regelen. Als hun vertegenwoordigers zullen wij zorgen voor het proces van het aanvragen van een wettelijke toestemming van de overheid.

Het kweken van hennep is een bijzonder gemakkelijke en bevredigende baan – voor zowel boer als de bodem. Het is niet nodig om middelen te gebruiken om de planten te beschermen – dit is zelfs verboden! Dit betekent dat de boer alleen de grond, het zaad en de oogst hoeft voor te bereiden. Wat betreft de eerste stap – volgens de boeren waarmee we nu werken, is het een verstandig idee om de grond diep in de winter te ploegen, vooral als het gaat om plaatsen met waterschaarste. De recente experimenten met een niet-kerende bodembewerking hebben echter ook veelbelovende resultaten opgeleverd.

Hennep wordt eind april gezaaid met de gewone planters. We raden aan om de zaaigrens van 15 – 30 kg en het bemestingsschema voor de tarwecultuur toe te passen. Aangezien de soorten die we aanbieden al zijn geselecteerd uit de beste Europese soorten die het best passen bij het klimaat in Polen en u een hoog gewas kunt verwachten, raden wij aan om een krachtige maaidorser te gebruiken om te oogsten.

Over ons:

HemPoland is het eerste particuliere bedrijf in Polen dat een staatslicentie heeft verkregen waarmee Cannabis Sativa verbouwd en geproduceerd kan worden. “Go big or go home” – vandaar dat we vanaf het allereerste begin dynamisch willen ontwikkelen en innovatieve oplossingen op wereldschaal willen introduceren. Ons team bestaat uit tientallen experts op verschillende gebieden, hun internationale ervaring, passie en betrokkenheid staan ​​garant voor de hoogste kwaliteit van het productieproces. Dankzij deze nauwgezette productiecontrole kreeg ons vlaggenschipproduct, CannabiGold-olie, een welverdiende internationale erkenning in veel Europese landen (bijv. Nederland, Zwitserland, Duitsland en het VK).

Jarosław Szulfer, PhD

Hoofd Onderzoek

PhD in Farmacie, afgestudeerd in Geneeskunde aan de Universiteit van Gdansk. Hij werkte op de afdeling kwaliteitscontrole. Hij beschikt over een grondige kennis van de vereisten voor medische producten en heeft meer dan tien jaar ervaring in de Onderzoek- & Ontwikkelingsafdeling in de industrie – hij werkte als hoofd van Onderzoek & Ontwikkeling van het grootste farmaceutische bedrijf in Polen. Szufler is een expert in verschillende analyse- en scheidingstechnieken (extractie, chromatografie, enz.). Hij heeft ook een aantal farmaceutische papers en monografieën (mee)geschreven.

Joanna Hull

Hoofd Productie

MSc Eng. in Milieuwetenschappen van de Universiteit van Gdansk. Hull heeft veel ervaring met superkritische extractietechnieken van verschillende plantaardige materialen.  Ze hield toezicht op meer dan 5000 hennepextractiecycli. Ze specialiseerde zich in de achtergrond van cannabis-analysemethoden en kwaliteitsborging (cannabinoïde-profilering, contaminatiescreening).

Jacek Kramarz

Afdelingshoofd Verkoop

Afgestudeerd aan Universiteit van Krakau in Economie. Gepassioneerd door hennep en een groot voorstander van de industriële toepassingen. Hij heeft zijn sporen verdiend op het gebied van management consulting in Wenen, waar hij onder meer internationale projecten coördineerde die ingrijpende veranderingen in eigendom van bedrijven en hun herstructurering aanpakken. Erkend effectenmakelaar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search